Jump to content

Welcome to InfinityZone
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

StiriPrimul om care a murit din cauza realității virtualeStiri

- - - - -

 • Please log in to reply
No replies to this topic

#1
Bulan.

Bulan.
 • Clan Lider

  ClanLider CYGAN'S TEAM

  • List visit Jun 03 2019 11:13 PM
 • Posts
  36
 • thanks
  0
 • Reputation
  0
  • Steam Profile


        

   Pentru a putea vedea linkul trebuie sa fi logat Logheaza-te sau Inregistreaza-te

   încă n-a ajuns la popularitatea sporită, dar sunt destui oameni care o folosesc. Unii sunt ceva mai ghinioniști.
   Am avut ocazia să testez de-a lungul timpului câteva căști de realitate virtuală, unele mai avansate, altele mai chinezării. Din fericire, sunt unul din oamenii pe care nu-i apucă răurile atunci când poartă o asemenea cască, așa că m-aș putea distra destul de mult, asta dacă aș avea și conținut pe măsură.
   Așa cum probabil ai mai auzit de cazuri de oameni care au murit după ce s-au jucat prea mult pe calculator, care au fost curentați în timp ce se jucau, însă cu siguranță n-ai citit despre vreun om care a murit în timp ce folosea o cască VR.
   Farsele de pe YouTube cu oameni speriați în timp ce folosesc diverse căști de realitate virtuală sunt deja pistol cu apă, având în vedere că un om a dus lucrurile la un alt nivel, însă nu cu un final fericit.
   Veștile proaste vin din Moscova, unde un om de 44 de ani a murit în timp ce folosea o cască VR, după ce a căzut printr-o masă de sticlă. Informațiile au fost oferite de agenția de presă TASS, fiind preluate și de

   Pentru a putea vedea linkul trebuie sa fi logat Logheaza-te sau Inregistreaza-te

   .


   Pentru a putea vedea linkul trebuie sa fi logat Logheaza-te sau Inregistreaza-te


   0 user(s) are reading this topic

   0 members, 0 guests, 0 anonymous users