Jump to content
Welcome to InfinityZone Guest - Login Heare
OR Register

By registering:

You can open new topic, answer to others topics.
You can meet new and awesome peoples, because the bad people are are not welcome here :D
You have the chance to join in our staff.

Welcome to InfinityZone Romania
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, Connect to an account - otherwise Create an account for free today!

Toggle shoutbox Chat Open the Shoutbox in a popup

@  IZ Shield : (25 September 2018 - 03:35 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! JaizeKaf.---

@  IZ Shield : (24 September 2018 - 06:27 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! AlfieFdy32.---

@  IZ Shield : (24 September 2018 - 06:27 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! sXe.---

@  IZ Shield : (24 September 2018 - 06:27 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! MumiaTM.---

@  IZ Shield : (24 September 2018 - 06:27 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! pufulete.---

@  Logic : (23 September 2018 - 08:09 PM)

eu nu primesc email ca sa pot face register mai departe

@  IZ Shield : (23 September 2018 - 08:09 PM) Nu faceti nici un fel de reclama pe chat
@  Lil uzi : (23 September 2018 - 08:06 PM)

pot sa fiu si io helper?

@  IZ Shield : (23 September 2018 - 01:07 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! p0w3r ;x.---

@  IZ Shield : (23 September 2018 - 01:07 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! I'm a StaR.---

@  IZ Shield : (23 September 2018 - 01:07 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! » ➩ λиđґєγ.---

@  IZ Shield : (21 September 2018 - 07:37 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! powah!.---

@  IZ Shield : (19 September 2018 - 06:53 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! Alex.P.---

@  IZ Shield : (19 September 2018 - 06:53 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! erDin.---

@  IZ Shield : (16 September 2018 - 06:47 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! nusunt.---

@  IZ Shield : (16 September 2018 - 06:47 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! 54NDU.---

@  IZ Shield : (16 September 2018 - 06:47 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! JohnyBoy.---

@  IZ Shield : (16 September 2018 - 06:47 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! H.oF.^Cobra.---

@  IZ Shield : (16 September 2018 - 06:47 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! Culprit.---

@  IZ Shield : (16 September 2018 - 06:47 PM)

---InfinityZone Romania iti ureaza La Multi Ani!! LeeonaRd.---


Counter-Strike WikiCounter Strike Wiki


Counter-Strike a aparut pe 18 Iunie 1999 ca si o modificare ( ca si un MOD ) pentru popularul joc Half-Life. Consta intr-o echipa de Counter-Teroristi (CT) si una de Teroristi (T) care se lupta una impotriva celeilalte intr-o diversitate de medii inconjuratoare exotice sau urbane.
Ea concepe salvarea ostaticilor, sau asasinari unde echipa T incearca sa omoare un VIP pe care echipa CT trebuie sa-l protejeze.
Counter-Strike este la momentul de fata cel mai popular joc de actiune online, chiar daca el nu este nici macar un joc in sine.

Half-Life, aparut in Noiembrie 1998 a fost desemnat ‘Jocul Anului’ pentru grandioasele moduri Single Player, dar modul Multiplayer nu a fost nicicand asa popular pana cand a aparut Team Fortress Classic si Software Developers’ Kit (SDK).
SDK-ul a permis programatorilor si artistilor sa poate face modificari in Half-Life. Modificarile, sau MOD-urile sunt frecvente in titlurile jocurilor Shooter.
Counter-Strike este o modificare ( un MOD ) pentru jocul Half-Life, si originalul necesita o copie a jocului Half-Life pentru a se putea juca.

Jess Cliffe, un student, a creat Website-ul pentru noua modificare a Minh Le’s, Counter-Strike. Minh Le, cunoscut si ca Goosman online, a functionat inainte la jocurile de actiune Quake 2 si Navy Seals pentru Quake.
Cliffe, care isi foloseste numele ca porecla online, a fost stapanul unui site Action Quake 2 si a dezvoltat o prietenie pe net cu Minh cand a lucrat la modelele jocului.

In cele din urma Cliff a ajutat din ce in ce mai mult la design-ul jocului Counter-Strike inainte de lansare; Minh a fost principalul membru a Cs Team. Minh a facut toate models-urile, skinnuri, si animatii pentru Counter-Strike, pe parcursul timpului cu stiinta si altele pe carea le-a castigat de la Universitatea Fraser Simon.
Hartile au fost create de cei interesati de modificare, si nu de o echipa specializata.
Defapt, nucleul Cs-Team, consta in numai 2 oameni. Si cu toate ca, Cliff a ajutat mult la desing-ul jocului, principala sa sarcina a fost cea cu Website-ul si personalul PR.

Website-ul jocului, gazduit pe Planet Half-Life au dat sperante pentru noua modificare, care arata ca sic ea mai complexa modificare a comunitatii HL.
Aceasta comunitate relative noua a avut putine modificari in dezvoltare. Desigur, partial contribuitor la succesul jocului Counter-Strike, Half-life este o tinta foarte populara pentru alte modificari.
Prima versiune a jocului Counter-Strike a fost versiunea BETA 1; Software-ul ‘BETA’ este un software care nu este complet.
Aceasta prima faza de proba, defapt o scuza pentru a permite Cs Team sa schimbe orice daca doreau, a continuat pana in Noiembrie 2000 cand prima versiune a Jocului Counter-Strike a fost lansata. In acel stadiu, Valve Software, creatorii jocului Half-Life, au inceput sa se ocupe de dezvoltarea jocului Counter-Strike. In acest stadiu, Valve a lansat Half-life:Counter-Strike care este numit si Cs Retail.

Minh si Jess au mai contribuit inca la dezvoltarea jocului, dar doar in probleme de design si nu la programare sau modeling. Totusi, multe schimbari care le vedem in versiunea moderna a jocului se datoreaza decizilor lor. Este de ghicit cine este defapt proprietarul, dar este sigur ca multe dintre schimbarile mai indraznete ( ca si incetinirea dupa ce s-a sarit la Cs 1.4) au fost proiectate de nucleul Cs team.
Counter-Strike este in prezent jocul oficial al Cyberathlete professional League (Cpl), o companie care sustine doua sau mai multe, competitii bazate pe Us Lan pe an care ne da zeci de mii de dolari pentru castigarea Echipelor de Cs sau clanurilor.
Din cauza acestora, counter-Strike, are o urmare e-sports, plina de clanuri si jucatori foarte talentati care sunt increzatori in puterile lor. Partea online a Cpl, Cal-ul, este responsabila pentru cele mai multe competitii online de Cs. Cei mai multi jucatori nu fac parte din clanuri si joaca pe servere publice (pubs) doar pentru distractie.

Doua alte modificari ale jocului Cs, sunt acuma in productie. Prima este intarziatul: Counter Strike: Condition Zero, care se refera la modul single player a jocului. A doilea este misteriosul Counter Strike pentru Xbox ( CSX), care care a fost inafara Topurilor dar a fost prezentat recent la E3 de Microsoft.
In prezent, Minh contribuie la dezvolterea neanuntata a jocului Counter-Strike 2, care mai va folosi noul motor Half-Life 2 Source, dezvoltate de Valve. Locuieste in Vancouver, British Columbia, si Canada. Jess a absolvit la Virginia Tech in 2003 si in prezent lucreaza pentru Valve in filiala din Bellevue.