Jump to content

Welcome to InfinityZone
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

View Other ContentSearch Articole


Recent Files

* * * * *

Viitoarele procesoare Intel pentru laptop-uri vor avea grafică AMD


Se pare că bătălia a ajuns într-un punct în care giganții producători de procesoare își vor uni forțele pentru binele utilizatorilor. Intel și AMD sunt două companii rivale care operează pe același segment de piață iar o colaborare între acestea nu poate aduce decât lucruri bune.
Intel va colabora cu AMD pentru dezvoltarea următoarei linii de procesoare performante pentru laptop-uri din gama Intel Core. Viitoarele modele dedicate dispozitivelor mobile vor beneficia de soluții grafice performante dezvoltate de AMD. Acestea vor integra un procesor grafic de la AMD pentru a oferi utilizatorilor mai multă putere într-un singur cip.

Tehnologie hibridă cu procesoare grafice performante

Această mișcare poate duce la un alt nivel și lupta dintre AMD și Nvidia, cea mai cunoscută companie producătoare de plăci video și procesoare grafice. Mai multe modele de laptop-uri nu vor mai folosi soluțiile grafice de la Nvidia deoarece procesoarele cu care vor fi echipate vor fi destul de puternice să ofere puterea necesară rulării jocurilor performante sau puterea necesară profesioniștilor pentru editare foto și video.
Viitoarele procesoare hibride Intel-AMD vor îmbina tot ce este mai bun de la cele două companii oferind utilizatorilor cele mai bune soluții la prețuri mai avantajoase. Această colaborare va aduce mai mult venit pentru AMD și nu va îngreuna vânzarea procesoarelor din gama Ryzen.
Procesoarele vor fi parte din viitoarea generație Intel Core și va combina procesoarele Core H cu HBM2 și soluțiile grafice dezvoltate de AMD. Intel susține că implementarea noilor soluții va reduce semnificativ ocuparea spațiului pe placa de bază cu cel puțin jumătate față de momentul actual iar acest lucru va ajuta producătorii să dezvolte dispozitive mai subțiri și mai ușoare fără ca performanțele să fie afectate.0 Comments