Jump to content

View Other Content



Search Articole


Recent Files

- - - - -

Primul om care a murit din cauza realității virtuale


Realitatea virtuală încă n-a ajuns la popularitatea sporită, dar sunt destui oameni care o folosesc. Unii sunt ceva mai ghinioniști.
Am avut ocazia să testez de-a lungul timpului câteva căști de realitate virtuală, unele mai avansate, altele mai chinezării. Din fericire, sunt unul din oamenii pe care nu-i apucă răurile atunci când poartă o asemenea cască, așa că m-aș putea distra destul de mult, asta dacă aș avea și conținut pe măsură.
Așa cum probabil ai mai auzit de cazuri de oameni care au murit după ce s-au jucat prea mult pe calculator, care au fost curentați în timp ce se jucau, însă cu siguranță n-ai citit despre vreun om care a murit în timp ce folosea o cască VR.
Farsele de pe YouTube cu oameni speriați în timp ce folosesc diverse căști de realitate virtuală sunt deja pistol cu apă, având în vedere că un om a dus lucrurile la un alt nivel, însă nu cu un final fericit.
Veștile proaste vin din Moscova, unde un om de 44 de ani a murit în timp ce folosea o cască VR, după ce a căzut printr-o masă de sticlă. Informațiile au fost oferite de agenția de presă TASS, fiind preluate și de pcgamer.com.



0 Comments